Sorry, this entry is only available in Ukrainian. Category: Без рубрикиBy volovikWednesday February 3rd, 2021 Author: volovik Post navigationPreviousPrevious post:(Українська) Міжнародний досвід на оnline-лекторії для майбутніх фахівців сфери гостинностіNextNext post:(Українська) Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)Related posts(Українська) Новини – National Erasmus+ Office in Ukraine25.03.2024(Українська) Вебінар Європейської Комісії про штучний інтелект для залучення та мотивації студентів (12.04.2024 р., онлайн)21.03.2024(Українська) Кращі міжнародні практики вивчають здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»20.03.2024(Українська) УВАГА, НОВИЙ КОНКУРС в рамках програми ЕРАЗМУС+ академічна кредитна мобільність19.03.2024(Українська) Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024»18.03.2024(Українська) Плідне стажування у Словацькій Республіці18.03.2024
(Українська) Вебінар Європейської Комісії про штучний інтелект для залучення та мотивації студентів (12.04.2024 р., онлайн)21.03.2024
(Українська) Кращі міжнародні практики вивчають здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»20.03.2024
(Українська) УВАГА, НОВИЙ КОНКУРС в рамках програми ЕРАЗМУС+ академічна кредитна мобільність19.03.2024