Sorry, this entry is only available in Ukrainian. Category: Без рубрикиBy volovikMonday April 19th, 2021 Author: volovik Post navigationPreviousPrevious post:(Українська) Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»NextNext post:(Українська) Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктівRelated posts(Українська) Новини – National Erasmus+ Office in Ukraine25.03.2024(Українська) Вебінар Європейської Комісії про штучний інтелект для залучення та мотивації студентів (12.04.2024 р., онлайн)21.03.2024(Українська) Кращі міжнародні практики вивчають здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»20.03.2024(Українська) УВАГА, НОВИЙ КОНКУРС в рамках програми ЕРАЗМУС+ академічна кредитна мобільність19.03.2024(Українська) Здобувачі освіти представляють НУХТ на «Black Sea Science-2024»18.03.2024(Українська) Плідне стажування у Словацькій Республіці18.03.2024
(Українська) Вебінар Європейської Комісії про штучний інтелект для залучення та мотивації студентів (12.04.2024 р., онлайн)21.03.2024
(Українська) Кращі міжнародні практики вивчають здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»20.03.2024
(Українська) УВАГА, НОВИЙ КОНКУРС в рамках програми ЕРАЗМУС+ академічна кредитна мобільність19.03.2024