Зимова школа з питань харчових законів та регуляторних питань – це тижневий денний курс, організований Університетом Вагенінген та частково спонсорований промисловими партнерами. Це можливість дізнатися про глобальні перспективи та отримати уявлення про міждисциплінарну природу харчового права та регуляторних справ. Ви дізнаєтесь, що означає працювати як юрист або харчовий технолог, в галузі харчового права в будь-якій компанії, юридичній канцелярії чи в інших умовах.
Зимова школа відкрита для студентів, які мають освіту з питань їжі / харчування або права / європейських студій.
Організатор: Wageningen University & Research
Дати: понеділок, 3 лютого 2020 до п’ятниці 7 лютого 2020
Місце зустрічі: Orion, building number 103, Bronland 1, 103, 6708 WH Wageningen
+31 (0) 317 48 87 77
Ціна: EUR175.00 (участь, проживання та обід, пересування – за власний кошт)
Реєстрація відкрита. Deadline: 20 грудня 2019 року
Щоб залишатися конкурентоспроможними на ринку легальної праці, зростає тенденція до інтегрування науки в регулювання та вимагає від юристів мати додаткові конкретні знання, окрім юридичних навичок. Цей курс розроблений так, аби забезпечити таку можливість.
На що очікувати?
Під час Зимової школи, ви матимете можливість детальніше ознайомитися із правилами, що регулюють харчування. Вас ознайомлять з основними принципами європейської політики щодо безпеки харчових продуктів, такими як підхід з “ферми на виделку”.
Протягом цих 5 днів у вас буде інтенсивна програма. Щоденні лекції та семінари провідних міжнародно-визнаних експертів в цій галузі, забезпечать глибокий аналіз основних документів регулювання продовольства, таких як Європейське законодавство про харчові продукти, Американське законодавство про харчові продукти, Закон про продовольство та економіку тощо. На тижні також будуть лекції з питань харчової небезпеки, приватні стандарти та інші (не-) регульованих сфер, наприклад, релігійні аспекти. Особлива увага буде приділена командно-робочим завданням, де учасники працюватимуть разом над вирішенням проблеми, використовуючи закони та джерела харчових технологій.
Що очікують від мене?
- Володіти англійською мовою;
- Відвідати всі лекції та заходи, адже ви обов’язково дізнаєтесь багато нового!
- Заздалегідь переглянути навчальні матеріали, аби бути підготованим до лекцій!
Вимоги
Студенти-бакалаври,зі спеціальностей харчові науки/правові науки чи пов’язаних програм, зі всього світу.
Не підходять: бакалаври-випускники, студенти магістри, аспіранти, професіонали.
Відбір
50–60 учасників будуть відібрані на основі досвіду та мотивації.
Кінцевий термін подачі заявок – 20 грудня. Про результати вашої заявки вам буде повідомлено до 5 січня 2020 року.
Проживання
Кімнату буде надано студентами університету Вагенінген, тобто ви житимете у студентській кімнаті у Вагенінгені!
Кредити: 2 ECTS