ISEKI – Інтегровані знання з безпеки та навколишнього середовища у вищій освіті у галузі харчової промисловості
136263 – EM – 1 – 2007 – 1 – PT – ERA MUNDUS – EM4EATN
Проект фінансується Європейською Комісією. Координатор проекту – Крістіна Сільва, професор Католицького університету (Португалія).
Секретаріат проектів ISEKI-Food 3 та ISEKI_Mundus 2 розташований за адресою:
c/o Catholic University of Portugal (UCP)
College of Biotechnology (ESB)
R. António Bernardino de Almeida
4200-072 Porto
Portugal
http://www.iseki-food.eu
https://www.iseki-food.net/upcoming_ifa_events_all (Розклад конференцій та ін.)
Інноваційний розвиток та стабільність мережі ISEKI_Food
Дві головні мети навчального системного проекту ISEKI_Food 3:
1) продовжувати робити внески до встановлення та просування європейської вищої освіти у галузі харчових наук
2) глобальна гармонізація навчальних програм
- Ця робота спрямована на стимулювання розвитку інновацій, підвищення якості освіти у галузі харчових наук та підвищення міжнародного престижу європейської освіти шляхом діяльності у наступних галузях:
- Розробка віртуального освітнього простору
- Створення європейської системи оцінки якості освітніх програм у галузі харчових наук
- Заохочення/рекламування/полегшення навчання впродовж життя у вищій освіті: начальні плани, зорієнтовані на ринок праці та їхня міжнародна акредитація із практичним спрямуванням
- Інноваційні матеріали у харчовій освіті
- Посилення діяльності Харчової Асоціації та залучення нових членів
У проекті ISEKI_Food 3беруть участь 95 партнерів з 30 країн
Термін роботи проекту 1.10.2008 – 30.09.2011
http://www.iseki-food.eu
Інтернаціоналізація та удосконалення роботи мережі ISEKI_Food
Проект ISEKI_Mundus 2 було започатковано для стимулювання інтернаціоналізації та удосконалення європейської вищої освіти у галузі харчових наук шляхом розширення роботи, яка виконується за програмою навчальної мережі ISEKI_Food 3 (номер проекту 142822-LLP-1-2008-PT-ERASMUS-ENW) до інших країн та розвиток нових видів діяльності для поширення спілкування та взаєморозуміння між країнами Європи та іншим світом.
З метою досягнення цілей проекту ISEKI_Mundus 2 плануються наступні види діяльності:
Введення в дію європейської системи оцінки якості програм харчової освіти;
- Полегшення всесвітнього навчання впродовж життя у вищій освіті у галузі харчових наук;
- Розробка платформи для міжнародної співпраці та мобільності у вищій освіті в галузі харчових наук;
- Розробка інноваційних навчальних матеріалів у галузі харчових наук;
- Стабільна робота мережі проекту ISEKI_Mundus;
- Розповсюдження проекту та фінальна конференція;
- Стимулювання розвитку пдальших споріднених проектів;
- Залучення всіх партнерів до діяльності у рамках мережі ISEKI_Food 3 Network.
У проекті ISEKI_Mundus 2 беруть участь 53 з 30 країн
Термін роботи проекту: 1.11.2008 – 30.09.2011
http://www.iseki-food.eu