Програма | Еразмус+
|
Категорія проекту | Жан Моне Кафедра
|
Назва проекту | Політика, регулювання та кращі практики зі сталого виробництва та споживання харчових продуктів у Європейському Союзі |
Період реалізації проекту | Вересень 2017 – Серпень 2020
|
Цілі та завданні проекту | Жан Моне Кафедра спрямована на вивчення політики, технічного регулювання та кращих практик Європейського союзу зі сталого виробництва та споживання продуктів харчування. викладацька активність у рамках проекту включає три взаємопов’язаних університетських курси зі стратегії сталого розвитку ЄС, технічного регулювання щодо виробництва та споживання продуктів харчування у ЄС, та екологічної модернізації харчових виробництв у ЄС. Курси будуть викладатися студентам-магістрам екологічних спеціальностей. крім того, один узагальнений вступний курс буде читатися студентам-енергетикам. Літні школи проекту будуть спрямовані на представлення матеріалів проекту позауніверситетській аудиторії (політикам, представникам промисловості та громадських організацій). Усього в рамках проекту буде проведено 748 академічних годин і залучено біля 420 слухачів. |
Цільова група | Студенти-магістри, представники державних структур, промисловості, неурядових організацій, громадськість. |
Види діяльності | Університетські лекційні курси, літні школи для позауніверситетської аудиторії. |
Очікувані результати | Підвищення обізнаності слухачів щодо політики, технічного регулювання та кращих практик ЄС зі сталого виробництва та споживання продуктів харчування. |
Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-