Skip to content
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
68, Volodymyrska St., Kyiv, Ukraine, 01601
Facebook
Twitter
Google+
Dribbble
НУХТ
Відділ Мижнародних Зв'язків
ua
Понеділок - П'ятниця 10:00 – 16:00
+38 044 234-7354
inbox@nuft.in.ua
Головна
Новини
Про нас
Відділ міжнародних зв’язків
Про університет
Наукові журнали НУХТ
Ukrainian Food Journal
Ukrainian Journal of Food Science
Наукові праці НУХТ
Харчова промисловість
Упаковка
Членство у міжнародних організаціях
Європейська федерація харчової науки і технології (EFFoST)
Міжнародна Асоціація Університетів (МАУ)
Великa хартія університетів (MAGNA CHARTA UNIVERSITATUM)
Група “Глобальна гармонізаційна ініціатива” – загальна інформація
ISEKI-Food Association
Мережа університетiв Чорноморського регіону(BSUN)
Міжнародний союз харчових наук та технологій (IUFoST)
Міжнародні конференції
Конференції університету
Навчання
Денна/заочна форми навчання
Підготовче відділення
Умови проживання
Вартість навчання
Мобільність
Міжнародна практика
Profiteam
ЕРАЗМУС+
Щецинський університет (Польща)
Університет Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)
Університет “Лучіан Блага” (Румунія)
Університет Рея Хуана Карлоса (Іспанія)
Університет економіки міста Вроцлав (Польща)
Університет Західної Аттики (Греція)
Жешувський Університет (Польща)
Ясський технічний університет імені Георге Асакі (м. Ясси)
Жан Моне
Політика, регулювання та кращі практики зі сталого виробництва та споживання харчових продуктів у Європейському Союзі
Інструменти, політика та кращі практики ЄС із захисту довкілля
Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції
Програма 2D!
DAAD
Програма Фулбрайта
Freemover exchange
Університет Томаша Баті (Чехія)
Співпраця
Проєкти
Контакти
UkrUFoST
Головна
Новини
Про нас
Відділ міжнародних зв’язків
Про університет
Наукові журнали НУХТ
Ukrainian Food Journal
Ukrainian Journal of Food Science
Наукові праці НУХТ
Харчова промисловість
Упаковка
Членство у міжнародних організаціях
Європейська федерація харчової науки і технології (EFFoST)
Міжнародна Асоціація Університетів (МАУ)
Великa хартія університетів (MAGNA CHARTA UNIVERSITATUM)
Група “Глобальна гармонізаційна ініціатива” – загальна інформація
ISEKI-Food Association
Мережа університетiв Чорноморського регіону(BSUN)
Міжнародний союз харчових наук та технологій (IUFoST)
Міжнародні конференції
Конференції університету
Навчання
Денна/заочна форми навчання
Підготовче відділення
Умови проживання
Вартість навчання
Мобільність
Міжнародна практика
Profiteam
ЕРАЗМУС+
Щецинський університет (Польща)
Університет Хохшуле Гайзенхайм (Німеччина)
Університет “Лучіан Блага” (Румунія)
Університет Рея Хуана Карлоса (Іспанія)
Університет економіки міста Вроцлав (Польща)
Університет Західної Аттики (Греція)
Жешувський Університет (Польща)
Ясський технічний університет імені Георге Асакі (м. Ясси)
Жан Моне
Політика, регулювання та кращі практики зі сталого виробництва та споживання харчових продуктів у Європейському Союзі
Інструменти, політика та кращі практики ЄС із захисту довкілля
Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції
Програма 2D!
DAAD
Програма Фулбрайта
Freemover exchange
Університет Томаша Баті (Чехія)
Співпраця
Проєкти
Контакти
UkrUFoST
ru
You are here:
Home
ru
Go to Top