Європейська група з гігієнічного проектування та інжинірингу (EHEDG) – це консорціум виробників обладнання, харчової промисловості, дослідних інститутів та громадських закладів, який був створений у1989 році з метою підвищити рівень гігієни при переробці й упакуванні продуктів харчування.
Європейські закони вимагають, щоб догляд, підготовка, оброблення, пакування продуктів харчування проводилося з дотриманням норм гігієни за допомогою гігієнічного устаткування в гігієнічних умовах (гігієна продуктів харчування, устаткування, матеріалів).
Промисловість самостійно обирає шляхи відповідності цим умовам. EHEDG надає практичні рекомендації щодо гігієнічних аспектів відповідності цим вимогам. Оскільки безпека їжі має місце не лише в Європі, EHEDGактивно підтримує міжнародне узгодження стандартів і нормативів.
Секретар: С’юзанна Фленнер
Устаткування для виробництва і обробки продуктів харчування
Лайнер Штрассе 18
D-60528 Франкфурт-на-Майні
Телефон: +49 69 66 03-12 17
Факс: +49 69 66 03-22 17
secretariat@ehedg.org