Європейська федерація харчової науки і технології (EFFoST)

 

Що таке EFFoST?

Європейська федерація харчової науки і технології (EFFoST)
є некомерційною асоціацією, яка об'єднує організації харчової науки і технології в Європі, зі сходу на захід та з півдня на північ. EFFoST це європейська група Міжнародної спілки з харчової науки і технології (IUFoST), яка в свою чергу є повноправним членом Міжнародної ради з науки (МРН), наукової організації Об'єднаних Націй (ООН).

 

EFFoST переслідує такі цілі:

  1. Розвивати більш тісні контакти між виробниками продуктів харчування і дистриб'юторами, університетами та дослідницькими інститутами.
  2. Сприяти поліпшенню передачі технологій починаючи від ідеї і до промислового використання для поліпшення конкурентоспроможності  Європи.
  3. Сприяти безперервнсті професійного розвитку і освіти передового досвіду в рамках харчової науки і технології.
  4. Гармонізація законодавства в області харчової промисловості та приведення у виконання програм по всій Європі.
  5. Підтримка спільної мережі (дослідницьких) організацій в рамках Європейської харчової промисловості, спрямованої на співпрацю і "обмін знаннями".
  6. Розробка публікацій, а також організація заходів промислової значимості, в тому числі законодавство і практика його застосування.

Діяльності EFFoST координуються Виконавчим комітетом та його членами з промисловості, наукових кіл та уряду. Виконавчий комітет звітує перед Генеральною Асамблеєю. Члени Генеральної Асамблеї це делегати, які призначаються національними органами дотримання IUFoST і EFFoST. EFFoST Секретаріат виконує і підтримує рішення, прийняті Виконавчим комітетом.

 

http://www.effost.org/


Усі  права належать їх правовласникам. Використання інформації зі сторінок проекту тільки при згоді адміністрації проекту, з обов`язковим посиланням на джерело.

©2009-2012 http://www.nuft.in.ua
Created by MaFF.